Honden Resort
“De Kamperhoeve”


Wij hebben 24 ruime kennels met een afmeting van circa 10 m2. Een kennel bestaat uit een binnenverblijf en een overdekt buiten gedeelte. 
Tijdens een verblijf krijgt uw hond een kennel toegewezen en dit blijft zijn eigen stek… een vertrouwde plaats waar hij tot rust kan komen. 
In het binnen verblijf is een bed aanwezig, dit is een  frame wat boven de grond staat met hierop een stevige rubberen mat en een dikke fleece deken.
Dit ligt lekker warm en zacht voor de honden en is tevens makkelijk wasbaar voor goede hygiene. 
Mocht u echter graag een mand of deken van thuis meegeven is dit natuurlijk geen probleem.
Voor honden die voor het eerst bij ons logeren of honden die van nature erg aan huis/eigenaar gebonden zijn raden wij dit zelfs aan.
Het kan namelijk een vrij spannende ervaring zijn voor uw hond door de vreemde geuren en omgeving, juist door iets van thuis mee te geven helpt u als eigenaar uw hond zich vertrouwd te voelen in ons resort.
In het buiten gedeelte hebben wij gewerkt met opengaaswerk, zodat de honden elkaar goed kunnen zien en kunnen ruiken.
Dit is special gedaan omdat honden roedel dieren zijn en niet graag het gevoel hebben alleen te zijn.
Op de achtergrond is altijd rustgevende muziek te horen in de kennel, dit werkt stress verlagend bij de honden.
De temperatuur in de kennel blijft altijd aangenaam.
Het gebouw is erg goed geisoleerd, dit betekend dat het in de zomer heerlijk koel blijft binnen, terwijl de zonaanbidders in hun buitenverblijf tot hun recht komen.
In de winter wordt het dagprogramma aangepast aan de temperatuur, wat inhoud dat als het te koud word, de buitenverblijven gesloten blijven en de verwarming lekker opgestookt wordt.
De honden worden dan tijdens de bewegingsuren lekker buiten gelaten om daarna weer op temperatuur te komen in een warme kennel.
Hygiene vinden wij erg belangrijk en er wordt tijd nog moeite gespaard om de kennel zo goed mogelijk schoon te houden en vrij van ziekten en bacterien.
Alle materialen en oppervlakten zijn geselecteerd voor hun goed en gemakkelijk reinigbare eigenschappen.