Dagindeling


Voor het welzijn van uw hond hebben wij een dagprogramma ontwikkeld wat aan alle behoeften van uw hond voldoet… lekker bewegen, veel afleiding  en natuurlijk een heerlijk dutje op zijn tijd!
Ons dagprogramma ziet er ongeveer zo uit, maar kan natuurlijk varieren afhankelijk van de leeftijd en aard van uw hond…..

Om circa 7 uur worden alle honden gewandeld aan de riem buiten de kennel.  De wandeling bevorderd het vertrouwen van uw hond in ons als tijdelijk baasje, geeft uw hond bovendien de vertrouwelijke dagstructuur die hij gewend is thuis en geeft ons gelegendheid uw hond goed te observeren.
Wij hebben diverse wandelpaden op eigen terrein en komen hier niet met verkeer in aanraking. Na de wandeling volgt een heerlijke maaltijd.
Vervolgens even rust om te maaltijd te laten zakken.

Om circa 8.30 uur worden alle buitenkennels geopend en laten wij de honden lekker spelen op de speelweides. Wilt uw hond liever met een balletje spelen kan dat ook op onze 5e en tevens grooste speelweide van ruim 2000 m2. Hier is volop ruimte om lekker te rennen, achter een balletje of achter elkaar aan.

Van 11.00 tot 13.00 uur is het even rusten en bijtanken voor de volgende speeltijd. De honden hebben dan toegang tot hun eigen binnen-, en buitenverblijf en om de beurt ook de speelweides. 

Van 13.00 tot 14.00 uur lekker bewegen op de speelweides.

Van 14.00 tot 16.00 uur is er weer gelegenheid uit te rusten en om de beurten vrij te lopen op de speelweides. 

Om 16.00 uur beginnen wij met de 2e wandeling van de dag en aansluitend krijgt iedereen weer een heerlijke maaltijd.

Even rust om de maaltijd te laten zakken.
De avond invulling hangt af aan de tijd van het jaar en zo ook de temperatuur, in de winter gaan de buitenverblijven dicht en de verwarming lekker warm. In de zomer kan iedereen nog genieten van de zomeravond en nog lekker buiten zijn.

Om 21.00 uur nog een laatste plas op de speelweides en weltrusten…..